Your browser version is outdated. We recommend that you update your browser to the latest version.

Rosalie heeft met succes haar Orun curses fase 2, 3 & 4 afgerond, dat betekent dat zij bevoegd is tot het geven van lessen. Tijdens de cursus op het hoogste niveau, Orun 4,  wist zij voor zowel het lesgeven als voor het rijden een prachtige 9 te behalen als cijfer. Verschillende leerlingen wisten al mooie prestaties te behalen op wedstrijden
en kampioenschappen. Rosalie is gemotiveerd om alle ruiters en amazones te helpen en begeleiden naar een hoger niveau. Rosalie heeft zelf ruim 9 jaar met grote regelmaat gelest en geleerd bij Coby & Marlies van Baalen. Zij heeft van haar Orun-instructeurs Tonnie Huberts, Ton de Kok en Bart Bax ook veel opgestoken. Daarnaast heeft zij ook trainingen bij Tineke Bartels via het kader voor de jeugd mogen volgen. Voor de RABO-trainingen kwam Rosalie terecht bij Alex & Diederik van Silfhout; ook op deze stal heeft zij veel mogen leren. Op het moment leidt Rosalie haar jonge paarden op samen met haar trainer en tevens Grand Prix-ruiter Tonnie Huberts.

Naast het geven van lessen is Rosalie ook bereid om paarden/ponies bij te rijden, door te trainen, verder op te leiden of op wedstrijden uit te brengen.
 
Goede instructrice gezocht? Of bent u geinteresseerd in een van  deze diensten of wilt u verdere informatie, neem dan contact op met: 06-46617564.